Start în programul Bibliovacanța al Bibliotecii ”Mihai Eminescu”. Vezi când au loc înscrierile!

Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani vă invită și în această vară să luați parte la programul Bibiovacanța.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți, în perioada 17 iunie – 24 iunie, la CLUBURILE NOASTRE DE VACANȚĂ GRATUITE, care se vor desfășura săptămânal, în intervalul 27 iunie – 29 iulie.

Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul www.bibliotecabotoșani.ro, în formularul dedicat. Cursurile vor debuta luni, 27 iulie, orarul acestora urmând a fi anunțat pe site-ul și pagina de Facebook ale Bibliotecii Botoșani.

Ca și în anii precedenți,  Bibliovacanța, proiect ajuns la ediția cu numărul 12, propune comunității botoșănene o oferta de cursuri bogată și variată. Anul acesta sunteți invitați să participați la Știința pe înțelesul copiilor, curs de germană (începători), Micii Reporteri, curs de desen, Politică și relații internaționale/ Argumentare și oratorie, Matematică distractivă, curs dedicat claselor V-VIII, dar și liceenilor, Scriere creativă (poezie/proză)  și  curs de limba arabă. De evidențiat și lecțiile care vor fi incluse în Cursul de apărare împotriva manipulării prin informații false, propus în premieră în acest an, în cadrul Bibliovacanței.

Considerând că proiectul nostru va constitui o ofertă culturală, și nu numai, foarte atractivă pentru toți botoșănenii, vă așteptăm la bibliotecă să pentru a petrece împreună o vacanță minunată.

Vocea Botosani

Articolul precedentVocea Botosani – Minutul de Cultura EP14 – Val Guraliuc
Articolul următorDuminica Tuturor Sfinților la Pomârla