Olandezul Sno, primul transfer al Botoșaniului în era Teja

FC Botoșani a anunțat pe pagina oficială de Facebook a clubului transferul olandezului Shaquill Montell Sno.

În vârstă de 26 de ani, acesta evoluează ca fundaș dreapta, dar poate acoperi și postul de fundaș stânga și a semnat cu gruparea „roș-alb-albastră” pe o perioadă de doi ani, cu posibilitatea de prelungire cu încă un an.

Sno și-a începeut cariera la Ajax Amstedam, după care a mai evoluat la Telstar, la Aalesund (Norvegia) şi la Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria).

Olandezul  a fost adus pentru a-l înlocui pe germanul Christopher Braun, plecat din postura de jucător liber de contract la campioana CFR Cluj.

Dawa e ”pa”, Papa se pregătește. Jaja în stand-by

Acesta este primul transfer perfectat de FC Botoșani după instalarea lui Mihai Teja la timona formației. Urmează cu siguranță și alte mutări, în condițiile în care mai mulți jucători au plecat sau sunt pe picior de plecare de la clubul botoșănean.

În prima postură este fundașul Dawa, cumparat de FCSB în schimbul a 350 000 de euro, transfer perfectat la finele săptămânii trecute.

Tot în această vară FC Botoșani s-ar putea despărți de căpitanul Enriko Papa. La final de contract cu echipa lui Iftime, albanezul este curtat de numeroase cluburi, printre care Al Ittihad, echipa lui Cosmin Contra, locul 1 din Arabia Saudită.

Probleme sunt și cu Jaja Silva. Valeriu Iftime ar putea plăti către brazilienii de la Boavista SC clauza de 135 000 euro, însă patronul clubului și jucătorul nu au ajuns încă la un numitor comun în ceea ce privește salariul. Pe fir ar fi intra Universitatea Craiova, formație capabilă să-i ofere lui Jaja Silva o remunerație mai consistentă decât cea de la FC Botoșani.

Vocea Botosani

Articolul precedentDuminica Tuturor Sfinților la Pomârla
Articolul următorVocea Botosani – Minutul de Cultura EP15 – Val Guraliuc