Lotul FC Botoşani a plecat joi într-un stagiu de pregătire de 14 zile, mai exact până pe 7 iulie, la Fuegen, în Austria.

Antrenorul Mihai Teja a deplasat în acest cantonament un lot format din 28 de fotbaliști, oficialii echipei anunțând însă că lotului botoșănean în Austria i se vor alătura și alți jucători, contingentul urmând a fi îmbunătățit la cererea tehnicianului.

Lotul deplasat de FC Botoșani în cantonamentul din Austria:

-Portari: Pap, Ureche, Sirghi, Tomache;

-Fundași: Dican, Sno, Toader, Filip, Moescu, Patache, Șeroni, Țigănașu; -Mijlocasi: Dragu, Florescu, Papa, Tircoveanu, Nikita, David Gabriel, Obedeanu;

-Atacanți: Lupeta, M.Roman I, M.Roman II, Mateus, Petkovski, Grubac, Camara, Tisdell, Mailat

 

În amicalele deja stabilite pe pâmânt austriac, FC Botoșani se va duela cu  Qarabag FK (Azerbaidjan), pe 25 iunie, FC Basel (Elveția), pe 30 iunie și Schwaz SC (Austria) pe 2 iulie. Sunt șanse ca pe lângă cele trei jocuri menționate, formația lui Teja să mai dispute încă un amical în Austria, adversarul urmând a fi stabilit zilele următoare.

 

Startul stagiunii 2022/23 din Liga 1 se va da pe data de 16 iunie. Liga 1 va fi oprită în intervalul 13 noiembrie – 3 decembrie, când au loc meciurile din grupele Mondialului de fotbal din Qatar.

 

Vocea Botosani

Articolul precedentTop 10 transferuri europene ale verii: Granzii au ”spart” deja 458 de milioane de euro
Articolul următorVocea Botosani – Minutul de Cultura EP19 – Val Guraliuc