Centrul de Recuperare Medicala OxyMed aniverseaza astazi 1 an de la deschidere!

Vocea Botosani - OxyMed

Cel mai nou si printre cele mai dotate centre de recuperare medicala din judetul Botosani,
Centrul de Recuperare medicala OxyMed, aniverseaza astazi un an de la infiintare.

“Tinem sa le multumim tuturor clientilor care ne-au trecut pragul in acest an minunat,de asemenea si tuturor colaboratorilor impreuna cu care am facut ca recuperarea medicala la Centrul de Recuperare medicala OxyMed sa fie la cel mai inalt nivel, cu rezultate pe masura.
Evoluam din ce in ce mai mult, atat pe partea de servicii de calitate oferite clientilor care ne trec pragul, cat si pe partea de investitii, atat in aparatura medicala, cat si investitii in colegii nostri pe care-i provocam sa invete si sa dezvolte cat mai mult in fiecare zi.
In urmatoare perioada vom anunta noi colaborari, care vor veni cu mai multe beneficii pentru clienti.
Irimia Ioana, fondator OxyMed.

Cine suntem noi?

Centrul de recuperare medicală OxyMed vine în întâmpinarea clienților cu servicii de calitate, prețuri accesibile pentru toată lumea, aparatură de ultimă generație achiziționată de la unul dintre cei mai buni furnizori din lume – BTL România Aparatură Medicală și personal bine instruit, profesionist.
De asemenea suntem singurul Centru de recuperare medicală din județul Botoșani care deține aparatul Winback TECAR cu rezultate foarte bune la nivel internațional. Acest aparat este folosit pentru procedurile de Fizioterapie, reprezentând o metoda terapeutică non-invazivă, dezvoltată în ultimii ani, folosită cu succes în procesul de prevenire a leziunilor și a bolilor inflamatorii, dar mai ales în reabilitarea musculară, a tendoanelor și în patologiile osteoarticulare.

De ce ne-ai alege pe noi?

Menirea noastră este de a evolua constant, prin investiții atât în personal cât și în centrul nostru de recuperare medicală pentru a satisface nevoile clienților care ne trec pragul.
Nu în ultimul rând investim în comunitatea în care ne desfășuram activitatea, așa că am pornit la drum cu ideea de a sprijini și pacienții care necesita ajutor de specialitate dar care nu și-l permit.
Venim in întâmpinarea pacienților noștri cu următoarele oferte:
Oferim lunar câte 5 pachete, de tratament, gratuite pentru persoanele defavorizate și care necesita recuperare medicală de lungă durată;

       *20% reducere pentru pensionarii cu pensii sub 1500 lei;
*10% pentru elevi și studenți;

*Oferta se poate cumula și cu alte promoții viitoare sau aflate in curs.

Termen de valabilitate: nelimitat.
Vă așteptam cu mare drag!

Echipa OxyMed!
Contact: 0744 161 969 / Facebook https://www.facebook.com/oxymedro
Adresă: Calea Națională Nr. 127, Botoșani
Program: L-V 08:00 – 20:00

Vocea Botosani

Articolul precedentFermierii pot depune cererile de plată pentru încasarea despăgubirilor de secetă
Articolul următorAgenția de publicitate Scripglow Concepts, cum a pornit totul?!