Agenția de publicitate Scripglow Concepts, cum a pornit totul?!

Agenția de publicitate Scripglow Concepts, cum a pornit totul?!

 

Mă numesc Scripcariu Andreea, am 24 ani, sunt absolventă a Seminarului Teologic Liceal Sfântul Gheorghe din Botoșani, loc în care mi-am descoperit această latură artistică, inspirația, creativitatea și dragul de frumos. Ulterior am urmat facultatea de Psihologie iar în prezent urmez un master în Retorica discursului științific, literar, jurnalistic, publicitar și electoral din cadrul Facultății de Litere, Universitatea A.I.Cuza din Iași.

Agenția de publicitate Scripglow Concepts, cum a pornit totul?!

 

Mărturisesc că ultimul an a fost extrem de solicitant și obositor, însă în urma muncii depuse pot spune că am ajuns să mă bucur de ceea ce am reușit să fac în tot acest timp. În anul 3 de facultate mi s-a oferit oportunitatea de a participa la un concurs de planuri de afaceri din cadrul proiectului intitulat Innotech Student și în urma căruia am câștigat o subvenție în valoare de 350.000 de lei din fonduri nerambursabile, valoarea proiectului total fiind de 385.000 de lei. Am reușit până în acest moment să creez 4 locuri noi de muncă în Județulul Botoșani, locuri pe care intenționez să le păstrez și după finalizarea implementării acestui proiect.
Faptul că nu concep să părăsesc orașul natal m-a făcut să găsesc o cale de mijloc între a fi aproape de familie și această industrie creativă care, cred eu că are foarte mari șanse de a se dezvolta și în Botoșani. Așadar, născută din dorința de a face imposibilul posibil, noua agenție de publicitate SCRIPGLOW CONCEPTS oferă o gamă amplă de servicii din mai multe arii de expertiză: design grafic, logo, generare de conținut, strategie, digital marketing, social media marketing, campanii publicitare, concepte creative și organizare de evenimente din sfera relațiilor publice, etc.

În urma analizei făcute de noi, am constatat că angajarea unei agenții de publicitate este favorabilă bugetului unei companii în comparație cu recrutarea de noi angajați, lucru care presupune instruirea acestora cu privire la brand, astfel implementarea planurilor sau proiectelor de campanie va dura mai mult timp și presupune mult mai multe costuri.
Acestea fiind luate în calcul, rezultă că apelarea la serviciile unei agenții de publicitate ajută la a economisi timp prețios, deoarece personalul acestora nu va trebui să-și petreacă timpul planificând și implementând campanii publicitare. Acest lucru este important mai ales dacă acea companie care apelează la astfel de servicii nu are personal specializat pe acest palier.

Suntem o echipă tânără, cu vibe-ul potrivit și determinarea necesară și capabilă să ofere suportul total în conceperea și realizarea succesului pentru branduri corporate și de produs, toate acestea datorită faptului că punem accent pe dezvoltarea business-urilor clienților și adăugăm GLOW pentru cel mai bun rezultat.

Agenția de publicitate Scripglow Concepts, cum a pornit totul?!

Articolul precedentCentrul de Recuperare Medicala OxyMed aniverseaza astazi 1 an de la deschidere!
Articolul următorCabinetul Nicolae-Ionel Ciucă – Un an de guvernare