Flavius Stoican și Eduard Pap, la conferința de presă premergătoare meciului UTA Arad – FC Botoșani

Flavius Stoican, antrenorul formației FC Botoșani și portarul Eduard Pap, au participat miercuri, 8 februarie, la conferința de presă premergătoarei deplasării la UTA Arad, meci contând pentru etapa a 25-a din Superliga.

”Băieții au forța să continue în același ritm, pentru că ne focusăm după fiecare meci pe ceea ce urmează. Important este să rămânem echilibrați, rezultatele obținute ne obligă. Clar ne așteaptă o partidă foarte grea la Arad, dar dacă vom câștiga și acest meci, avem gânduri serioase și moralul nostru va foarte ridicat pentru a urca și mai mult în clasament”. a declarat Flavius Stoican.

”Suntem pe un drum bun, trebuie să mergem doar cu gândul la victorie. Este un meci capital pentru bătălia care se va da în final de sezon pentru accederea în play-off. Dacă învingem, intrăm tare de tot în calcule” a spus portarul Eduard Pap.

Contând pentru runda a 25-a din Superliga, partida UTA Arad – FC Botoșani este programată sâmbătă, 11 februarie, de la ora 14:30.

Premergător meciului, FC Botoșani ocupă locul 7 al clasamentului, cu 30 de puncte acumulate, la 3 lungimi în spatele lui Sepsi, ocupanta poziției a 6-a, ultima de play-off.
Cu 20 de puncte câștigate, arădenii sunt pe locul 15, penultimul al ierarhiei.

La Botoșani, în turul stagiunii, UTA s-a impus cu scorul de 2-1. Golurile partidei au fost marcate de Sno, respectiv Bautista și Postolache. De la respectivul succes, repurtat pe 9  septembrie, în etapa a 10-a, arădenii nu au mai reușit să bifeze vreo victorie în Superliga.

Articolul precedentSancțiuni pentru profesorii care fac meditații cu copiii de la clasă
Articolul următorCasa Memorială ”George Enescu” din Liveni va fi reabilitată