Alertă de la Ministerul Educaţiei!

Falşi angajaţi ai ministerului sună cadrele didactice şi le cer bani pentru sinistraţii din Turcia şi Siria.

Ministerul Educaţiei a atenţionat asupra unor tentative de fraudă, în urma apariţiei unor informaţii potrivit cărora mai multor directori de unităţi de învăţământ şi cadre didactice li s-ar fi solicitat sume de bani de la persoane care se recomandau ca fiind angajaţi ai ministerului.

„Având în vedere că mai multe cadre didactice şi directori ai unităţilor de învăţământ au primit apeluri prin care se solicită sume de bani de la persoane care se recomandă ca fiind angajaţi ai Ministerului Educaţiei, vă informăm că acestea nu aparţin şi nu reprezintă Ministerul Educaţiei. Recomandăm persoanelor contactate în acest mod să se adreseze instituţiilor competente”, a transmis Ministerul Educaţiei.

Ministerul informează că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul unor canale oficiale de comunicare.

„Menţionăm că toate iniţiativele de sprijin pentru comunităţile afectate de cutremurele din Siria şi Turcia sunt anunţate prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale instituţiilor publice”, susţine sursa citată.

Articolul precedentReguli noi pentru proprietarii cu mai multe persoane în același spațiu locativ
Articolul următorBancul zilei – Covid-19