Ministrul digitalizării, Sebastian Burduja, joi, în vizită la Botoșani

Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Sebastian Burduja, va efectua joi, 23 februarie, o vizită de lucru în județul Botoșani. În această deplasare, ministrul Burduja va fi însoțit de botoșăneanul Eduard Mititelu, proaspăt numit secretar de stat în cadrul MCID și de Valentin Ștefan, Director General al Poștei Române.

Cu această ocazie, ministrul va avea întrevederi cu președintele PNL, deputatul Costel Șoptică, prefectul județului Sorin Cornilă, președintele Camerei de Comerț și Industrie Botoșani, Valeriu Iftime și președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

Vizita are loc cu prilejul lansării Caravanei Digitalizării în județul Botoșani. Detaliile acestui proiect dezvoltat de MCID și ADR vor fi prezentate de ministrul Burduja la o întâlnire cu primarii din județ, organizată începând cu ora 10:30, la Prefectura Botoșani. Despre Caravana Digitalizării, Burduja a declarat în momentul lansării ”Vom merge la nivel local, este vorba mai ales de comunităţi mai mici, oraşe, comune, pentru a afla nevoile autorităţilor locale, să vedem de ce nu trec pe platforma ghişeul.ro, să îi ajutăm, să îi sprijinim şi de asemenea să înţelegem nevoia de competenţe digitale la firul ierbii.

Ministrul va avea și o întâlnire cu colegii liberali din Botoșani, unde vor fi discutate problemele actuale ale organizației, situația politică la nivel local și național.

Ministrul Sebastian Burduja își va încheia vizita la Botoșani cu un interviu acordat în exclusivitate publicației noastre, Vocea Botoșani. Acesta va putea fi urmărit Live pe canalul de YouTube Vocea Botoșani, joi, începând cu ora 18:00.

Articolul precedentBancul zilei – Căruciorul
Articolul următor1.400 lei din plata facturilor la energie pentru categoriile vulnerabile de cetățeni