22 km de drum comunal și sătesc vor fi asfaltați în Comuna Mihai Eminescu

primaria eminescu
Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștința locuitorilor că s-a desemnat societatea comercială care va efectua lucrările de “Reabilitare și modernizare prin asfaltare drumuri comunale și satești în comuna Mihai Eminescu, judeţul Botosani” fapt pentru care, în scurt timp, va începe execuția lucrărilor de asfaltare a 22 km de drumuri.
1. Potrivit legislației în vigoare, toți locuitorii au obligația de a se racorda la rețeaua publică de apă și apă uzată în termen de cel mult un an de la punerea în funcțiune a acestora, iar în acest sens rugăm locuitorii să urgenteze racordarea/branșarea la rețelele de apă și apă uzată predate către operatorul S.C. NOVA APASERV S.A. BOTOȘANI.
2. Totodată, locuitorii care vor beneficia de serviciul de apă și canalizare aferente obiectivului de investiție ce se află în curs de derulare “ Înființare și extindere rețele de apă și apă uzată în comuna Mihai Eminescu, judetul Botoșani” sunt rugați să obțină de la Primărie AVIZUL PENTRU RACORDAREA/BRANȘAREA la rețelele de apă și canalizare și să execute lucrările de racordare/branșare până la limita proprietății, în cel mai scurt timp posibil, până la începerea execuției lucrărilor de asfaltare a străzilor.
După execuția lucrării de racordare, proprietarul imobilului pentru care se efectuează lucrarea are obligația de a aduce terenul la forma inițială și, din acest motiv, rugăm locuitorii comunei să efectueze lucrările de racordare/ branșare la sistemele publice de apa și apă uzată înainte de a începe execuția de asfaltare a străzii.
Prin realizarea lucrărilor de racordare/branșare la rețelele hidroedilitare după turnarea covorului asfaltic proprietarul se obligă să readuca la forma inițială, respectiv să asfalteze suprafața de drum deteriorată, respectând cantitățile și calitatea materialului folosit pentru realizarea investiției de bază, lucru extrem de costisitor pentru cetățeni.
Atașat, lista cu străzile ce vor fi asfaltate în cadrul obiectivului de investiție “Reabilitare și modernizare prin asfaltare drumuri comunale și sătești in comuna Mihai Eminescu, judeţul Botosani”:
Articolul precedentCasa Memorială „George Enescu”, renovată cu fonduri europene
Articolul următorBancul zilei – Deputatul accidentat