𝑪𝒂𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒅𝒐𝒏𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒂̂𝒏𝒈𝒆 ”𝑴𝑨𝑰 𝒖𝒏𝒊𝒕̦𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂̆”

campaie
Instituția Prefectului Județul Botoșani, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, împreună cu structurile Ministerului Afacerilor Interne de la nivelul județului Botoșani, structurile Ministerului Apărării Naționale de la nivelul județului Botoșani, lansează o campanie de donare de sânge.
Scopul campaniei îl reprezintă creșterea numărului de donatori pentru asigurarea rezervelor de sânge existente în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Botoșani.
Cu un singur gest, fiecare donator oferă o șansă la viață acelora pentru care disponibilitatea sângelui compatibil face diferența dintre viață și moarte.
Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani: ”Instituția Prefectului susține permanent activitatea de informare și conștientizare a importanței donării de sânge voluntare. Fără donatori, mulți bolnavi nu ar mai fi în viață astăzi. Ne-am implicat și am realizat această campanie pentru a-i încuraja pe botoșăneni să-i ajute cu sânge pe cei care au nevoie. Vă așteptăm să vă alăturați acestei campanii pentru salvarea celor în nevoie! Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns și vor răspunde apelului nostru.”
Campania de donare sânge ”MAI uniți pentru viață” se desfășoară în perioada 31 martie – 7 aprilie 2023 și este parte componentă din seria evenimentelor organizate pentru a marca Ziua Pașaportului Românesc, Ziua Poliției Române, Ziua Instituției Prefectului și Ziua Jandarmeriei Române.
Calendar donare:
31 martie 2023 – donatori de la IPBT, Permise, Pașapoarte
3 aprilie 2023 – donatori de la IPJ și IPF
4-5 aprilie 2023 – donatori de la IJJ
6-7 aprilie 2023 – donatori de la Centrul Militar Județean și Garnizoana Botoșani
Botoșănenii care doresc să se alăture campaniei noastre, pot descarca aplicația BlooDoChallenge, de pe site-ul:
https://bloodochallenge.com/. Aplicația facilitează programarea la donare și este disponibilă pe sisteme de operare Android 5 și iOS 13 sau mai recente.
Articolul precedentAstăzi: Sărbătoarea Bunei Vestiri
Articolul următorȘedință de Guvern: 24.03.2023