Pomelnice online la Mitropolia Moldovei și Bucovinei

În preajma Sărbătorilor, Pascale Mitropolia Moldovei a introdus un sistem de pomelnice online, unde plata se face cu cardul.

Suma minimă pentru pomelnice online este de 10 lei. Credincioșii mai darnici au posibilitatea să achite până la 1.000 de lei.

Începând de luni, 3 aprilie, Mitropolia Moldovei și Bucovinei a introdus un serviciu online de pomelnice. Anunțul a fost făcut pe www.doxologia.ro, una dintre paginile de internet oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române.

„Acum puteți trimite și online pomelnice la Catedrala Mitropolitană din Iași, unde se află moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva! Prin intermediul unui formular, transmiteți numele dumneavoastră și al celor dragi, vii și adormiți, spre a fi pomeniți la Altarul Catedralei”, este anunțul postat pe doxologia.ro.

Textul este însoțit de link-ul TRIMITE POMELNIC, care odată accesat, deschide pagina Mitropoliei Moldovei și Bucovinei la secțiunea „pomelnice online”. Aici sunt solicitate automat datele cardului, la fel ca în cazul oricărui site de cumpărturi on-line.

Suma minimă pentru un pomelnic este de 10 lei, credincioșii mai darnici având posibilitatea să achite până la 1.000 de lei.

Pe lângă aceste câmpuri obligatorii, trebuie selectată categoria pentru care se aplică, „pomelnic vii” sau „pomelnic adormiți”, după care se introduc numele persoanelor către care se îndreaptă rugăciunea.

Articolul precedentBancul zilei – O femeie fericită
Articolul următorDrumuri închise, persoane înzăpezite și vacanță mai devreme pentru elevi