Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare deplasării la UTA Arad (Play-out, etapa a IV-a)

FC Botoșani a organizat miercuri, 12 aprilie, conferința de presă cu ocazia partidei din etapa a 4-a a Playout-ului contra echipei UTA ARAD, meci programata vineri, 14 aprilie, de la ora 21.00. Din partea echipei au fost prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorul Eduard Florescu. Flavius Stoican:

”Venim după 3 rezultate pozitive, vrem să continuăm pe același drum. Întâlnim o echipă puternică pe teren propriu, au un sprijin important, publicul, am simțit acest lucru pe pielea noastră, și atunci este important ca la ora jocului să fim concentrați 100%. Suntem liniștiți, dar suntem concentrați 100%, mai sunt 18 puncte puse în joc și vrem să tratăm fiecare meci ca o finală. Este o echipă care pune piciorul serios pe teren propriu, care are jucători buni, cu oferte importante, și atunci sigur va fi un meci dificil. Dar nici ei nu vor avea un meci ușor cu noi. Avem probleme importante de lot, Zabou, Tallo și Mutombo. Nu căutăm însă scuze, am jucători în care cred foarte tare, care vor să demonstreze. Golofca încă nu este 100%, este posibil sa fie în lotul pentru deplasarea la UTA.”

Eduard Florescu: ”Mergem acolo încrezători, după 3 rezultate pozitive, mergem să luăm cele 3 puncte. Suntem pregătiți de luptă, nu ne-am relaxat, tratăm fiecare meci ca o finală. Depinde de mine dacă vor rămâne titular. Dacă voi munci și voi ajuta echipa, nu voi mai da tricoul de titular.”

 

Articolul precedentPropuneri pentru sancționarea elevilor: Detenția școlară, interzicerea telefoanelor și exmatricularea. Nota la purtare, luată în calcul la BAC și admiterea la liceu
Articolul următorBancul zilei – Înmormântarea soției