FC Botoșani se implică într-un nou caz umanitar!

FC Botoșani se implică într-un nou caz umanitar!
FC Botoșani se implică într-un nou caz umanitar!

FC Botoșani se implică într-un nou caz umanitar  începând de la meciul de sâmbătă, 6 mai, ora 12:30, pe care îl va susține pe „Municipal” cu „U” Cluj, duelul contând pentru runda a VII-a a play-out-ului SuperLigii.

La fel cum a făcut-o și până în prezent, implicându-se în cazuri umanitare și reuşind să facă adevărate minuni pentru semeni, familia FC Botoșani se implică în cazul lui Iulian Mandraburcă, un apropiat al echipei, care a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare, „cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni”.

„Iulian este abonat al echipei și era nelipsit de la meciurile FC Botoșani, pe care a încurajat-o din tribună din Liga a 3-a până când a fost diagnosticat cu această boală. Iulian are nevoie de ajutorul nostru, a tuturor, pentru a ieși învingător din lupta pe care o duce cu această boală cumplită. Din fericire, Iulian are speranțe de vindecare în Turcia și sperăm ca în viitorul apropiat să-l avem din nou alături de noi pe stadion la meciurile echipei noastre”, a declarat Cristian Prisacariu, ofițer presă FC Botoșani.

Mobilizară exemplară a FC Botoșani!

De la meciul cu „U” Cluj, la jocurile pe care FC Botoșani le va susține pe teren propriu vor fi amenajate urne speciale în care suporterii vor putea face donații pentru Iulian Mandraburcă. De asemenea, jucătorii FC Botoșani vor intra la rândul lor pe teren în duelul cu „Șepcile Roșii” purtând un banner cu mesajul „Alături de Iulian!”. Nu în ultimul rând, FC Botoșani va scoate la licitație pe pagina oficială de FB a clubului, un tricou de colecție care îi aparține celui mai bun marcator român din SuperLigă, Sebastian Mailat, cu semnăturile tuturor jucătorilor, suma rezultată urmând a fi donată familiei lui Iulian Mandraburcă.

Cazul lui Iulian Mandraburcă a fost prezentat săptămâna trecută de Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic. Acesta a precizat că după 6 luni de tratament la Iași, fără rezultatele care s-ar fi așteptat, familia a reușit să-l transfere pe Iulian în Turcia pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice. Costul acestui tratament este însă de 6000 de euro pe săptămână pe o perioadă nedeterminată, o sumă uriașă pentru familia sa.

„Iulian este un tată devotat pentru copiii săi Alexandra și Alin. El a muncit din greu pentru a-și susține familia și a fi un exemplu de urmat pentru cei doi copii. Acum, în ciuda tuturor eforturilor sale, Iulian se luptă cu o boală necruțătoare care îi pune viața în pericol. Ne dorim să ajutăm familia să obțină sprijin financiar pentru ca Iulian și familia sa să își permită costurile tratamentului, deși până acum aceasta a făcut și face tot ce le-a stat în putință. Orice sumă de bani, indiferent cât de mică, ar fi de mare ajutor. Cu ajutorul dvs., putem să ne unim forțele și să-i dăm lui Iulian o șansă în plus la viață! Vă rugăm să donați cât puteți, iar dacă nu puteți dona, vă rugăm să distribuiți acest apel umanitar către prietenii și familia dvs. pentru a ne ajuta să strângem fondurile necesare. Totodată, pe lângă conturile familiei, pentru cei ce vor sa doneze pentru Iulian prin firmă, vă putem face toate demersurile legale cu contract de sponsorizare”, este apelul făcut de Daniel Câșlariu, președintele Asociației Grup Civic.

Cei care vor să contribuie la însănătoșirea lui Iulian o pot face donând la următoarele conturi:

Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana

Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001

Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008

Cod BIC: RNCBROBU

Articolul precedentConferința de presă FC Botoșani, premergătoare meciului cu Univ. Cluj (Play-out, etapa a VII-a)
Articolul următorWEEKEND cu FILM, TEATRU ȘI SPECTACOL