Conferința de presă FC Botoșani, premergătoare meciului cu Univ. Cluj (Play-out, etapa a VII-a)

Conferința de presă FC Botoșani
Conferința de presă FC Botoșani

FC Botoșani a organizat joi, 4 mai, conferința de presă premergătoare partidei din etapa a VII-a a Playout-ului contra echipei U. Cluj.

Meciul se va disputa pe sâmbăta, 6 mai, de la ora 12.30 pe stadionul Municipal. Din partea echipei au fost prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorul Victor Dican.

Flavius Stoican: ”Suntem o echipă care putem ajunge într-un baraj de Conference League, am demonstrat că putem învinge pe oricine. Am dat trecutului înfrângerea la Petrolul. Nu va fi ușor să învingem Universitatea Cluj, dar am încredere în jucătorii mei.

Ajungând în finala Cupei României, Universitatea a arătat că are o echipă cu jucători cu potențial. Va trebui să fim atenți, lucizi, aspecte pe care le dorim în favoarea noastră.

Șeroni este accidentat, Zabou în convalescență. Mutombo poate evolua, dar nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică. Mă voi decide după antrenamentul de mâine, dacă voi risca cu el din primul minut. Dican și Sadiku pot evolua fundași centrali, am soluții.”

Victor Dican: ”E un meci dificil pentru că au jucători experimentați, îi respectam, dar trebuie să ne vedem de jocul nostru. E un meci special pentru mine, am fost acolo doi ani și jumătate, dar acum dau totul pentru FC Botoșani.”

Articolul precedentDouă zile de grevă generală în sistem și greva foamei ignorate total de Ministerul Justiției  
Articolul următorFC Botoșani se implică într-un nou caz umanitar!