Conferință FC Botoșani: Mihai Roman și-a anunțat retragerea din activitate, Eduard Pap pleacă din Moldova

FC Botoșani a organizat joi de la ora 13.30, o conferință de presă cu ocazia ultimei partide a Playout-ului contra echipei CS Mioveni. Meciul este programat sâmbată, 20 mai, de la ora 14.45.
Din partea echipei au fi prezenți antrenorul principal Flavius Stoican și jucătorii Mihai Roman si Eduard Pap.

Flavius Stoican: ”Am muncit pentru a ajunge aici, noi am tras pentru fiecare punct, pentru a ne asigura liniștea cu câteva etape înainte de final. Eu am contract până la final de sezon, iar obiectivul trecut în contract – menținerea în prima ligă – a fost atins. Dacă lucrurile vor fi în regulă, vom continua împreună. Dacă nu, eu sunt fericit pentru că am ajuns aici, la Botoșani, pentru că am antrenat niște băieți minunați și pentru că mi-am atins obiectivul.”

Eduard Pap, aflat la ultimul meci pentru FC Botoșani, înainte de transferul la o altă echipă: ”Plec cu sufletul împăcat pentru că am dat tot și am făcut tot ce ține de mine pentru a obține rezultate bune. Au fost mai multe momente bune decât rele și iată că am reușit să rămânem și în acest sezon în prima ligă, deși am avut multe adversare cu bugete mult mai mari. Am făcut ce-am făcut, chiar dacă eram considerați favoriți la retrogradare, și ne-a ieșit.

Am luat decizia de a pleca de la Botoșani, pentru că este o variantă bună pentru mine și pentru familie, după 6 ani frumoși la Botoșani.”

Mihai Roman, jucător care se va retrage din activitate, la finele actualului campionat: ”Nu am regrete, am reușit să fac față tuturor provocărilor din fotbal. Am avut momente bune, altele dificile, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să-mi închei cariera cu mine. Sâmbătă va fi ultimul meci al meu din Liga 1, dar dacă voi reuși o să-mi fac și un meci de retragere. Le mulțumesc tuturor antrenorilor cu care am colaborat și colegilor pe care i-am avut, pentru o cariera frumoasă.
Am avut o discuție cu domnul Iftime, cred că o să rămân în cadrul clubului, am înțeles că voi fi team-manager. Așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul”

Articolul precedent18 mai este „Ziua Internațională a Muzeelor”
Articolul următorLa pas prin municipiu… Astăzi Strada Octav Onicescu