Începe barajul european pentru Mondiale:  Cap de afiș, Portugalia – Turcia!

Astăzi se dispută patrul meciuri din cadrul barajului european pentru Mondialul din Qatar. Toate confruntările vor avea loc într-o singură manșă, câștigătoarea urmând a se califica în finalele play-off-ului.

Inițial, conform sistemului de desfășurare al competiției, în această fază trebuiau să aibă loc 6 partide. Războiul declanșat de Rusia contra Ucrainei, a determinat exluderea naționalei ”Zbornaia” din toate întrecerile, situație de care a profitat Polonia, calificată direct în finală. De asemenea, disputa Ucrainei cu Scoția a fost amânată pentru luna iunie.

Cel mai atractiv meci al zilei le opune pe Portugalia și Turcia. Lusitanii sunt favoriți la victorie, însă fanii lui Ronaldo & co. nu pot fi decât îngrijorați de oscilațiile de formă ale favoriților, înaintea duelului de la Porto.

Toate partidele programate astăzi încep la ora 21:45:

Portugalia – Turcia (Porto)
Italia – Macedonia de Nord (Palermo)
Suedia – Cehia (Solna)
Țara Galilor – Austria (Cardiff)

Șocul finalelor le-ar putea aduce față în față pe Italia și Portugalia, în cazul în care cele două își vor respecta statutul de favorite ale meciurior de astăzi. Polonia va juca contra câștigătoarei dintre Suedia și Cehia. Ambele partide se vor disputa pe 29 martie.

Barajul dintre învingătoarele partidelor Scoția – Ucraina și Țara Galilor – Austria nu are stabilită o dată certă.

Cupa Mondială din Qatar va avea loc în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022.

 

Vocea Botosani

Articolul precedentGarda de Mediu Botoșani trece în subordinea prefectului
Articolul următorComunicat de presa