Gata. Am aflat motivul real al invaziei Rusiei în Ucraina

Ce CIA! Ce MI6! De SRI sau SIE nici nu mai zic. Niciun serviciu de informații nu a aflat motivul pentru care Vladimir Putin a ordonat atacarea Ucrainei.

Acum, nu vreau să mă laud că sunt mai tare ca serviciile mai sus amintite pentru că am aflat ce l-a cășunat pe Putin să atace Ucraina dar trebuia un pic de atenție. Și mă refer la ce fac rușii cel mai des. Nu știți? Vă spun eu. Beau. Ce beau? Normal că nu apă. E rece și faci roșu în gât. Votcă. Normal. Ține și de cald și te apără și de gripă.

Și acum să vă explic, „pas cu pas” – vorba roboțelului, cum am aflat de motivul lui Putin de a invada Ucraina.

Deci am aflat că rușii că beau la greu votcă. A doua zi, după un litru de votcă îi arde gâtul rusului. Repede se duce la frigider și ia sticla de borș să se dreagă. Și, mai târziu, o ia de la capăt. Și tot așa.

Bine, bine, veți spune, ce legătură are cu războiul din Ucraina? Vă spun acum.

Zilele trecute a ieșit la declarații de presă purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova. Din prima, respectiva doamnă s-a declarat nemulțumită și supărată pe ucraineni fiindcă sunt oameni răi. Nu vor să le dea rușilor cărți de bucate cu rețete din Ucraina. Și, în special, rețeta de borș. Cel mai căutat lichid dimineața la prima oră.

„Ei bine, tot ce era legat de etnie, de cultură a fost vizat în primă instanță. Chiar și cărțile de bucate, acestea au fost și ele interzise. De ce? Pentru că nu aveai voie să împarți rețeta de borș. Nu aveai voie. Trebuia să aparțină doar unui singur grup. Doar unui grup, doar unui popor. Doar unei naționalități. Dar ca acesta să fie împărțit… astfel ca în fiecare oraș, în fiecare regiune, fiecare gospodină să poată să îl facă în felul său… Nu! N-au vrut să facă niciun compromis. Tocmai asta e despre ce vorbim – xenofobie, nazism! Extremism în toate formele”, a declarat purtătoarea de vorbe de la Ministerul rus de Externe.

Gaspadin Maria Zaharova se pare că se afla și într-o stare euforică la ce a declarat dumneaei. Și gestica o trădează.

Inclusiv redactorul șef de la publicația Novaya Gazeta Europe, Kirill Martynov, a sugerat că Zaharova ar fi fost în stare de ebrietate în momentul în care a făcut astfel de declarații.

„Maria Zaharova a declarat că motivul războiului a fost că ucrainenii nu au vrut să împartă borșul cu ea. De asemenea, ea pare să fie complet beată”, a scris Kirill Martynov.

Uitați-vă și voi la declarația purtătoarei de cuvânt:

În concluzie, măcar știm ce revendicări au acum rușii. Mă gândesc că este o mare oportunitate de afacere pentru România. Mărim producția de borș, îl exportăm în Rusia și împușcăm doi iepuri odată. Pe de o parte așa îi îmbunăm pe ruși și opresc războiul, cu promisiunea că le oferim cât mai mult borș pentru a le potoli setea. Pe de altă parte, câștigăm și noi. Primim gaze naturale și asigurăm stocurile pentru iernile care urmează.

Și… În plus, putem lua și Premiul Nobel pentru Pace datorită borșului produs în România care a adus pacea în Ucraina.

Vă salută al vostru,

gaspadin Vladimirovskaya Borșa

Vocea Botosani

Articolul precedentPosibil există probabilitatea de a veni o posibilă criză, probabil economică
Articolul următorZiua Cărţii şi Ziua Bibliotecarului, sărbătorite la Biblioteca Botoşani