Cupa Mondială Qatar 2022: Azi se completează tabloul sferturilor de finală

Cupa Mondială Qatar 2022 ne propune diseară ultimele două partide contând pentru optimile de finală.

De la ora 17:00, Maroc întâlnește Spania. Ibericii sunt favoriții specialiștilor și bookmakerilor, însă de anticipat este și o replică solidă din partea ”leilor din Atlas”. Să nu uitpm că marocanii au reușit să câștige, cu 7 puncte acumulate, o grupă F din care au mai făcut parte Croația și Belgia, locurile 2 și 3 la Mondialul de acum 4 ani.

În meciul serii se înfruntă Portugalia și Elveția, reprezentative care se cunosc foarte bine. Doar în ultimii 5 ani s-au înfruntat de tot atâtea ori în partide oficiale, cele mai recente fiind consemnate chiar în acest an.

În luna iunie, elvețienii și portughezii și-au adjudecat victorii pe teren propriu, în dubla contând pentru Grupa 2 din Liga A UEFA Nations League. Lusitanii s-au impus cu 4-0 (3-0) în meciul de la Lisabona, cu o dublă și un assist semnate de Cristiano Ronaldo. În returul de la Zurich a fost 1-0 pentru gazde, gol marcat de Seferovic încă din minutul 1 al jocului.

Sferturi Cupa Mondială Qatar 2022

Învingătoarele din această seară vor completa tabloul sferturilor de finală de la  Qatar 2022. Cele 4 meciuri sunt programate în vineri și sâmbătă (8-9 decembrie), după următorul program:

Vineri 8 decembrie:
17:00 Croația – Brazilia
21:00 Olanda – Argentina

Sâmbătă 9 decembrie:
17:00 Maroc/Spania – Portugalia/Elveția
21:00 Anglia – Franța

 

 

Articolul precedentContinuă optimile Qatar 2022: Azi joacă Brazilia și Croația!
Articolul următorNicolae, cel mai cunoscut și mai iubit sfânt