Vocea Sport @VoceaBotosani : Interviu în exclusivitate Sebastian Mailat

Sebastian Mailat, golgeterul la zi al formației FC Botoșani și unul dintre cei mai buni marcatori ai Superligii, sezonul 2022/23, a oferit un interviu în exclusivitate pentru VOCEA BOTOȘANI.

Obiective, istorioare și mărturisi sincere din partea unui fotbalist cu calitati extraordinare.

”Dacă îi dăm la o parte pe cei doi străini, Dugandžić și Compagno, am fi doi români, eu cu Alibec, în fruntea ierarhiei golgeterilor din România. Mă deranjează că nu sunt la națională, normal că mă deranjează…Dar cel ami supărator pentru mine este faptul că nu se vorbește despre mine.

Când deschid la televizor, aud doar ca l-a luat pe ala și pe ala și de ce nu l-a luat pe ala. Dar eu am 11 goluri și nu s-a spus o dată ”Mailat ar trebui să fie la națională”. Nu m-a sunat nicodata nimeni din staff-ul primei reprezentative. nici nu cred că mă știu! Într-un fel mă motivează acest lucru, într-un fel îmi dau seama în ce țară ne aflăm. Dar da, vreau să ajung acolo!”

Vezi întreg interviul și rămâi pe @VoceaBotosani și @VoceaDorohoi pentru alte reportaje și emisiuni în exclusivitate.

Articolul precedentPremiul Național de Poezie „Mihai Eminescu”- Opera Omnia, acordat de Primăria Municipiului Botoșani, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România și Fundația Hyperion – Caiete Botoșănene  
Articolul următorAstăzi: Sărbătoarea Bunei Vestiri