FC Botoșani are un nou sponsor

Electroalfa, una dintre cele mai mari companii din țară, „a bătut palma” cu clubul de fotbal FC Botoșani.

Gheorghe Ciubotaru, președintele Grupului de firme Electroalfa, a primit astăzi vizita unei delegații a FC Botoșani, în frunte cu antrenorul Flavius Stoican și golgeterul echipei, Sebastian Mailat.

Președintele Grupului de firme Electroalfa s-a întreținut minute bune cu aceștia, tehnicianul grupării locale afirmând la finalul întrevederii că a rămas impresionat de cunoștințele fotbalistice ale lui Gheorghe Ciubotaru.

Numele companiei Electroalfa va apărea pe tricourile oficiale de joc ale FC Botoșani.

Pentru început, compania lui Gheorghe Ciubotaru va transfera către club suma de 100.000 de euro, dar, după ce FC Botoșani va deveni societate pe acțiuni, contribuția noului sponsor va fi și mai mare.

„Iubesc Botoșaniul, iubesc performanța echipelor din Botoșani și tot ceea ce este performanță și poartă numele de Botoșani, dar nu doar declarativ. Este momentul să fiu activ în a încerca să sprijin această performanță, în acest caz vorbim de fotbal. Așteptările mele sunt legate de performanța echipei, a clubului. Îmi doresc foarte tare. Este mesajul pe care-l adresez jucătorilor și staff-ului tehnic de la FC Botoșani: să încerce să ridice performanța la un nivel care să-i califice în sezonul viitor în play-off și să fie una dintre echipele frumoase și nebune ale României din Liga 1. Cu jucători talentați, cu meciuri deosebite, să fie într-adevăr o echipă despre care să se vorbească cu tot dragul”, a declarat Gheorghe Ciubotaru.

Articolul precedentSenatorul PNL-Cristian Achiței-anunță reluarea în forță a lucrărilor pe DN 28B Botoșani- Tg Frumos
Articolul următor”CARMEN” – spectacol extraordinar de balet în două tablouri- la Casa Sindicatelor